Ešte ma napadla jedna vec. Keď Stlačím ALT+F2, aby som uložil snapshot, tak by to mohlo vyhodiť okno s požiadavkou na prepísanie, ak súbor existuje. Keď často ukladám a načítavam snapshoty, tak sa mi často stane, že omylom stlačím ALT+F2 miesto ALT+F3 a prepíšem si uložený snapshot.